17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
SportTugev tahtejõud viis Merilin Paltsi Eesti meistritiitlini

Tugev tahtejõud viis Merilin Paltsi Eesti meistritiitlini

Ratsutaja Merilin Palts teenis 2022. aastal oma esimese Eesti meistritiitli. See tuli amatööride klassi takistussõidus.

Teekond meistritiitlini oli raske ning selleks tuli ületada mitmeid takistusi ja kuhjaga ebaõnne. Seda magusam ja meeldejäävam oli see hetk, kui möödunud aasta augustis Ruila tallis toimunud Eesti meistrivõistlustel ta poodiumi kõrgeimale astmele kerkis.

Merilin Palts elab Rapla külje all ning on siit ka pärit. Võistlustel esindab ta Audruranna ratsaspordiklubi. Ratsutamine on olnud tema suur kirg lapsest saati ning sellega tegeleb ta pidevalt. Kui öelda, et see on tema jaoks hobi, on see tegelikult pehmelt öeldud. Pigem on see pühendumus. Pärast päevatööd sõidab ta 40 minutit oma hobuse juurde Kurtnasse ja hiljem sama kaua tagasi koju. “Täiesti tavaline on see, et jõuan õhtul koju kella kümnest,” ütles ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare