spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
7. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 24. veebruaril häkiti 46-aastase Kohila valla elaniku e-postkasti. Kontol muudeti ära parool ja salaküsimus, millega saadi kontole ebaseaduslik juurdepääs ning mille tõttu ei ole kannatanul enam võimalik enda kontot kasutada.

Märjamaa vald
1. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 23. veebruaril lõid kaks seni kindlaks tegemata naist kolmandat naist.
6. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 5. märtsi hilisõhtul lõi 53-aastane joobes mees kodus enda 43-aastast elukaaslast.

Rapla vald
3. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 21. veebruaril häkiti Rapla elaniku krüptorahakotti ja müüdi omaniku teadmata krüptorahakotis olevaid vahendeid. Tekitatud varaline kahju on 1650 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Tootmishoones oli tulekahju
28. veebruaril kell 12.42 kutsuti päästjad Rapla valda Purila külla Härgla teele, kus tootmishoones oli tulekahju. Päästjad tuvastasid, et hoone taga asuvas trummelkuivatis oli süttinud hakkepuit. Põleng kustutati kell 14.40. Päästesündmusele reageeriti esialgu suurte jõududega, kuid ohuastme alanedes jäid sündmuskohale vaid Rapla, Kohila ja Kehtna päästjad.

Tulekahjuhirm osutus asjatuks
28. veebruaril kell 14.52 teatati häirekeskusele, et Rapla vallas Sikeldi külas põleb garaaž. Kõne ajal läks inimene kontrollima, mis täpsemalt põleb, ning selgus, et põlengut vist ei ole. Tegemist võis olla pelletikatlast tulnud suitsupahvakuga. Päästjad sõitsid siiski olukorda kontrollima. Küttesüsteem vaadati üle, kuid mingit ohtu ei olnud, siiski paluti omanikul olukorral silma peal hoida.
1. märtsil kell 17.58 teatati häirekeskusele põlevast elumajast Rapla linnas Võsa tänaval. Kõne ajal selgus, et tulekahju õnneks ei olnud, inimene oli unustanud kuuma pliidi peale lõikelaua, mis oli suitsema hakanud. Päästjad sõitsid siiski olukorda kontrollima. Kohapeal tuulutati ruumid ning nõustati inimesi.

Sõiduauto kraavis
4. märtsil kell 19.27 kutsuti päästjad Kehtna valda Selja külla, kus sõiduauto oli sõitnud kraavi. Päästjad vintsisid sõiduki tee peale tagasi ning jäid seda kuni puksiiri tulekuni turvama, sest auto oli ohtlikult kurvi peal.

Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused