spot_img
4.4 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
UudisedValimistulemused tekitasid vastakaid emotsioone

Valimistulemused tekitasid vastakaid emotsioone

Rapla maakonna elanikest kandideeris Riigikokku üle kümne inimese. Raplamaa Sõnumid võttis mõne kandidaadiga vahetult pärast valimisi ühendust ning uuris esimesi muljeid. Nagu aimata võis, jäid tulemustega rahule valimised võitnud Reformierakonna ja Eesti 200 esindajad. Ülejäänud väljendasid selget pettumust.

Esialgsete tulemuste põhjal saab öelda, et Riigikokku pääses vaid üks alaliselt Rapla maakonnas elav kandidaat – Rene Kokk EKRE-st.
Reformierakonna noortekogu esimees Doris Lisett Rudnevs kogus valimistel 325 häält. See oli tema jaoks esimene kord Riigikogu valimistel kandideerida. Reformierakonna väga hea tulemuse foonil oli ta rahul ka oma tulemusega. “Olen uskumatult rahul. Kuna ma kandideerisin esimest korda, ei teadnud üldse, mida oodata. Ise eeldasin, et võin koguda 150 kuni 200 häält, aga üllatus on suur ja ma olen tänulik usalduse eest,” sõnas Rudnevs.
Ta on aktiivne nii Reformierakonna noortekogus kui ka kampaaniatiimis ning ütles, et Reformierakonna nii kõrge häältesaak oli suurem, kui nad ise ennustasid. “Vahepeal näitasid reitingud EKRE toetuse tõusu ja see tegi meid murelikuks,” tõdes Rudnevs.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ants
09/03/2023 18:08

Vastakaid emotsioone ? Ha-haa ! Ammu on aeg mõista, et meie valimisi juhitakse väljastpoolt !

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused