23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
SportVibuklubi Ilves võitis Eesti sisemeistrivõistlustelt kuus medalit

Vibuklubi Ilves võitis Eesti sisemeistrivõistlustelt kuus medalit

Merle Morozova

Järvakandi Vibuklubi Ilves 18 sportlast võistles möödunud nädalavahetusel, 4.-5. märtsil Saku valla spordihoones toimunud Eesti sisemeistrivõistlustel vibuspordis ning võitsid kokku kuus medalit.
Lõppvõistlusele pääses noorte klassides ja täiskasvanute klassis 16 parimat laskurit. Meistritiitli tõid koju Eve Kivilo (sportvibu veteranid naised), Ketter Silt (sportvibu U15 tüdrukud) ja Hanna Ansen (sportvibu tüdrukud U13). Hõbemedaliga naasid Karoline Kivilo (sportvibu U13 tüdrukud), Triinu Lilienthal (sportvibu naised), Mattias Kraav (sportvibu U13 poisid). Pronksi võitis Karl Kivilo (sportvibu mehed).
Sportvibu noormeeste U18 klassis saavutas Erki Ütsmüts 4. koha ja Mikk Mihkelson 11. koha. Sportvibu U18 neidude klassis saavutas Lisette Marie Gold 8. koha ja Nora Haas 10. koha. Sportvibu tüdrukute U15 klassis saavutas Heili Lakk 9 koha. Sportvibu U13 klassis saavutas Ranno Laande 4. koha, Tormi Tristijan Valinu 10. koha ja Ain Markus Välja 11. koha; tüdrukute arvestuses Eliise Marie Kaldale 6. koht.
Pühapäeval selgitati täiskasvanute klassides paremusjärjestus duellide laskmisega, kuhu pääsesid eelringi 8 paremat. Triinu Lilienthal võitis hõbemedali ja laupäeval U15 klassi võitnud Ketter Silt, kes proovis jõudu ka naiste hulgas, saavutas kõrge 5. koha. Sportvibu meeste klassis võitis Karl Kivilo pronksmedali. Kivilo pidi poolfinaalis vastu võtma napi kaotuse, kuid pronksimatšis näitas kindlat laskmist ning alistas vastase seisuga 6:2. Hannes Kraav saavutas 14. koha. Sportvibu veteranide klassis võitis meistritiitli Eve Kivilo.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare