spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
UudisedViies Naiste Ööde filmifestival on avatud

Viies Naiste Ööde filmifestival on avatud

Reede, 10. märtsi õhtul sai Rapla kinos ametliku alguse juba viies Naiste Ööde filmifestival ehk NÖFF. Fesivali eestvedaja Katrin Klaebo ütles, et korralduslikult kulges tänavune aasta lihtsamalt kui eelnevad.

Täissaalile esines avamisel feministliku sõnumiga palaganibluusi kollektiiv Kaisa Ling Thing. Leida Laiuse mälestusauhinna pälvis tänavu Eesti ainuke naisoperaator Elen Lotman. Seejärel said külalised nautida prantsuse režissöör Valeria Bruni Tedeschi draamafilmi “Igavene noorus”.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Riina Kivi
11/03/2023 13:28

Vaadates “Igavest noorust” meenus minu õpinguaeg konservatooriumis kui minu igapäevasteks kaaslasteks olid lavakad(eriti kuulus 7.lend), siis ega meil ei olnud eriti midagi teistmoodi.Ei märganud aga, et keegi oleks mõnuaineid tarbinud.No värvikad kujud tänaseni , nagu Peeter Volkonski, Anne Paluveer ja paljud teised on siiani silme ees.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused