spot_img
6.1 C
Rapla
Neljapäev, 23 märts 2023
KrimiHagudis hukkus tulekahjus inimene

Hagudis hukkus tulekahjus inimene

12. märtsil kell 17.36 teatati Häirekeskusele, et Rapla vallas Hagudi alevikus põleb ühekordne eluhoone ning esmase info kohaselt võis majas olla inimene.
Kohale saabunud päästjad leidsid eest elumaja, millest tuli paksu suitsu, ning kohe alustati suitsusukeldumisega. Põlevast majast leidsid päästjad päästetööde käigus ühe inimese surnukeha. Hoone trepil istunud meesterahvas, kes sai tulekahju tõttu vigastada, viidi kiirabiga haiglasse.
Kustutustöödel osalesid päästemeeskonnad Rapla, Kohila, Märjamaa, Tõdva, Kehtna komandost ja Kehtna vabatahtlikud päästjad. Kella 18.26-ks oli tulekahju lokaliseeritud. Tulekahju õnnestus lõplikult kustutada kell 18.37. Tulekahju tekkepõhjused selgitab välja edasine menetlus, kuid esmasel vaatlusel võis põleng alguse saada küttekoldest.
Päästeamet tuletab meelde, et töökorras suitsuandur aitab avastada tulekahju selle algfaasis ning annab võimaluse hoonest ohutult väljuda. Samuti on alates 2022. aastast kohustuslik hoonetes, kus on tahkeküttel küttekolded, vingugaasi anduri olemasolu.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused