spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
SportEesti Olümpiakomitee 100. sünnipäevale pühendatud võistlused

Eesti Olümpiakomitee 100. sünnipäevale pühendatud võistlused

Aili Kuldkepp

Haapsalus selgitati nädalavahetusel 2023. aasta vabariigi lauatennise veteranide meistreid. Vanusegruppides 40+ kuni 80+ osales kokku 125 võistlejat. Parimad selgusid nii üksik-, paaris- kui ka segapaarismängudes.

Võistluste peakorraldaja, Haapsalu Lauatenniseklubi ja Eesti Lauatenniseliidu juhatuse liige Heikki Sool märkis: „Rõõm on tõdeda, et isegi meeste 80+ vanuseklassis oli esindatud tervelt 7 ja naiste 70+ vanuseklassis 6 mängijat.” Päev oli täis pinget, võidurõõmu ja kaotuse kibedust, kõik andsid oma parima. 2023. aasta Eesti veteranide meistrivõistlused lauatennises olid pühendatud Eesti Olümpiakomitee 100. sünnipäevale ja võistlustel esikolmikusse jõudnud sportlased teenisid EOK 100 erikujundusega meistrivõistluste medalid.

Kokku võitsid meie maakonna sportlased 12 medalit, neist üks kuldne, seitse hõbedat ja neli pronksi. Medalid pälvisid alates noorematest: Kristi Ernits paarismängus hõbemedal koos Aire Kurgpõlluga, Marika Kotka üksikmängus pronksmedal ja hõbemedalid paarimängudes koos Maie Enni ja Kalju Kaldaga, Maie Enni sai kaks hõbemedalit, üksikmängus ja paarismängus koos Marika Kotkaga, Aili Kuldkepp üksikmängus pronksmedal, naispaaris koos Eva Hanniga kuld- ja segapaarismängus koos Guido Piksariga pronksmedal. Kalju Kalda sai hõbemedali kõigis mänguliikides nii üksikmängus kui ka paarismängudes koos Gerhard Josef Weissi ja Marika Kotkaga. Meie maakonna vanim lauatennise mängija Mihkel Lasn võitis pronksmedali.

Mais on Baltimaade veteranide meistrivõistlused, mis samuti peetakse Haapsalus, ja Euroopa veteranide meistrivõistlused juuni lõpus Norras.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused