spot_img
-0.1 C
Rapla
Pühapäev, 26 märts 2023
UudisedMaakondlik kriisikomisjon läheb hingusele

Maakondlik kriisikomisjon läheb hingusele

Raplamaa omavalitsuste ühine kriisikomisjon lõpetab tegevuse. Vastava otsuse langetas Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatus, kes kogunes reedel, 10. märtsil. Edaspidi koordineerib kriiside lahendamist igas vallas tegutsev kriisikomisjon. Lisaks sellele kuulub Rapla maakond Lääne regiooni kriisikomisjoni alla, mida juhitakse Pärnust.

Omavalitsuste ühise kriisikomisjoni sulgemine on käinud omavalitsuste liidu juhatuse laualt läbi kaks korda. Esimest korda arutati seda 3. märtsi istungil. Siis tegi ettekande Rapla vallavanem Gert Villard, kes ütles, et Päästeameti ootuse kohaselt peaks toimiv kriisikomisjon olema igas omavalitsuses. Samuti mainis ta, et samad teemad ja tegevused on laual maakondlikus turvanõukogus ning nende dubleerimisel pole mõtet.

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
15/03/2023 06:37

Mõttetu komisjoni mõttetu lõpp M.O.T.T.

Ants
18/03/2023 04:26
Vasta  külamees

Täiesti õige – mõttetu lõpp ! Raha jagatakse täpselt samuti ja tulemused on täpselt samad – tulemused puuduvad ! Kuigi, siin ma praegu valetan, väike tulemus ikkagi on: narkootikumid on kättesaadavamad ja pole eriti kallid ka – 20 eurise laksuga saab vabaneda igast kriisidest ja komisjonidest jupiks ajaks ning elu on päris lill – õitseb ja lõhnab.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused