spot_img
2.7 C
Rapla
Laupäev, 1 apr. 2023
UudisedMaastikusõidukitega juhtunud õnnetustes kaotas elu kaks inimest

Maastikusõidukitega juhtunud õnnetustes kaotas elu kaks inimest

Möödunud nädalavahetus kujunes väga traagiliseks. Järjestikel päevadel hukkus maastikusõidukitega juhtunud õnnetustes kaks inimest.

Laupäeva õhtupoolikul sõitis Türi vallas Käru lähedal metsateelt kraavi ATV, sõidukit juhtinud 42-aastase naise elu päästa ei õnnestunud. Õnnetus juhtus Toosikannu puhkekeskuse korraldatud matkal. “Inimese surmaga lõppenud õnnetus on kohutav ja avaldame kaastunnet hukkunu lähedastele,” ütles Toosikannu puhkekeskuse juhataja Leo Kass. Täiendavaid kommentaare ta jagama ei soostunud, viidates politsei algatatud kriminaalmenetlusele. Kass ütles, et hetkel keskendutakse koostööle õiguskaitseorganitega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused