spot_img
-0.6 C
Rapla
Pühapäev, 2 apr. 2023
SportMart Tiisaar ja Kusti Nõlvak võitsid Miamis kõrgetasemelise turniiri

Mart Tiisaar ja Kusti Nõlvak võitsid Miamis kõrgetasemelise turniiri

Möödunud nädalavahetusel võitis rannavollepaar Mart Tiisaar ja Kusti Nõlvak kõrgetasemelise turniiri Ameerika Ühendriikides Miamis.

Tegemist oli King of the Court etapiga, kus Tiisaar ja Nõlvak on ka varem edukalt võistelnud, kuid esikohta polnud nad varem teeninud.
Etapivõidu teeb veel väärtuslikumaks see, et nende konkurendid Miami liivaväljakutel olid teised maailma tipud.

“Suur rõõm on astuda esmakordselt maailma tippturniiril poodiumi kõrgeimale astmele. Võtame selle tänuga vastu,” kommenteeris Tiisaar sotsiaalmeedia vahendusel. Ta lisas: “Meie esimene soov kuningatena olekski see, et kõik spordisündmused oleksid korraldatud sellise ühtsuse, meisterlikkuse ja heatahtlikkusega.”
Finaalis mängisid lisaks eestlastele lätlased Samoilovs – Šmedins, tšehhid Perušic ja Schweiner, Katari paar Ahmed Tijan – Cherif Younousse ning Tšiili paar Noe Aravena – Vicente Droguett. Esikolmikusse jõudsid eestlaste selja taga Aravena ja Droguett ning Tijan – Younousse. Nõlvak ja Tiisaar on King of the Courti sarjas edukad olnud varemgi, eelmisel aastal saadi Euroopa finaaletapil kolmas koht ja Hamburgi etapil teine koht.
2022. aasta lõpus tehti Rapla külje alt Kabalast pärit Mart Tiisaarele puusaoperatsioon. Miamis toimunud turniir oli eestlastele esimene võistlus pärast Tiisaare operatsiooni. Nüüd reisib Eesti esipaar edasi Mehhikosse La Pazi, kus osaletakse Challenge taseme MK-etapil. Järgmisena tehakse Mehhikos kaasa ka Elite taseme MK-etapil Tepicis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused