spot_img
6.6 C
Rapla
Neljapäev, 23 märts 2023
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
13. märtsil sai politsei teate, et murti sisse ettevõtte ruumidesse, kust varastati valvekaamera ja sülearvuti. Vargusega tekitatud varalise kahju suurus on täpsustamisel.

Märjamaa vald
13. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 24. veebruaril võeti 65-aastase Märjamaa valla naisega Facebook Messengeri kaudu ühendust sooviga osta temalt käsitööese, mida naine Facebook Marketplace’i vahendusel müüs. Ostja soovis eset osta kullerfirma kaudu. Ta saatis müüjale võltsitud kullerfirma lingi, kuhu naine sisestas oma pangakaardi andmed ja PIN-koodi, mille järel kanti naise pangaarvelt üle raha võõrale arveldusarvele. Tekitatud kahju on ümmarguselt 260 eurot.

Rapla vald
13. märtsi õhtul anti politseile teada, et Rapla vallas ründas 55-aastane mees enda 55-aastast elukaaslast.

Joobes juht
Läinud nädalavahetusel kontrollis politsei Raplamaal sõidukijuhtide kainust reede õhtul kella 19st kuni laupäeva hommikul kella seitsmeni. Tegu polnud klassikalise rivis puhutamise, vaid pistelise puhumiskontrolliga, mida patrull tegi seda aktiivsemalt neis piirkondades, kuhu parasjagu satuti.
Kokku pandi sel ajavahemikul puhuma 114 sõidukijuhti. Tuvastati üks joobetunnustega sõidukijuht.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Sõidukid kraavis
8. märtsil kell 10 kutsuti päästjad Kehtna valda Rõue külla, kus reka oli vajunud kraavi. Päästjad likvideerisid kütuselekke ning eemaldasid veokil autoklemmid, et vältida süttimisohtu. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud. Kohale kutsutud politseipatrull tegeles juhtumiga edasi.
12. märtsil kell 7.19 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Märjamaa vallas Pajaka külas, kus sõiduauto oli kraavi sõitnud. Päästjad aitasid inimestel, kes õnnetuses viga ei saanud, kutsuda kohale puksiiri.

Bullerjan ajas suitsu sisse
8. märtsil kell 21.06 helistas häirekeskusesse murelik inimene, kes tundis oma korteris Märjamaa alevis Pärnu maanteel suitsuhaisu. Päästjad tundsid ruumides samuti suitsulõhna, kuigi tulekahju ei olnud. Päästjad kontrollisid kogu hoone kuni pööninguni üle ning leidsid, et arvatavasti ajas korteris olev bullerjan suitsu sisse. Päästjad nõustasid inimest ning paigaldasid korterielaniku vinguanduri paremasse kohta seinale.

Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused