17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
SportRapla korvpallikooli naiskond alustas play-offi võidukalt

Rapla korvpallikooli naiskond alustas play-offi võidukalt

Rapla korvpallikooli naiskond alustas esmaspäeva, 13. märtsi õhtul mänge esiliiga play-offis. Veerandfinaalis on Rapla vastane Luunja korvpallinaiskond, kes lõpetas põhiturniiri neljandana. Rapla korvpallikool lõpetas viiendal kohal.

Esimeses mängus mindi vastamisi Sadolini spordihoones ning seal väljus võitjana Rapla 67:59. Sealjuures on ülimalt suur tähtsus punktivahel, sest edasipääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes, kui punktid kokku lisatakse. Selle paari teine mäng toimub esmaspäeval, 20. märtsil Luunja koduväljakul. Rapla võtab sinna kaasa küll 14-punktilise eduseisu, kuid see oleks võinud olla ka suurem.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare