spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
KultuurRaplamaa laulupoisid selgitasid endi seast välja parimad

Raplamaa laulupoisid selgitasid endi seast välja parimad

Raplas võtsid mõõtu poisid-solistid. Kümme parimat lauljat jätkavad püüdlusi üleriigilisel konkursil.

Reedel astus Rapla kultuurikeskuse kammersaalis publiku ette 14 noort lauljat. Noormehed vanuses 5-15 aastat võtsid mõõtu viies vanusegrupis lootuses pääseda kevadel toimuvale XIII üle-eestilisele poiste-solistide võistulaulmisele.
Lauluhuvilised poisid esitasid peamiselt eestikeelseid laule. Konkursi kõige noorem osaleja, 5-aastane Mairold avas kontserdi tempoka looga „Vanaisa rock”. Nii tema kui ka järgmise vanusegrupi väikesed poisid esinesid laval vapralt ja täitsid publiku südamed soojusega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused