17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
PersoonTantsutreener Alari Liiv: "Igatsen tagasi võistlema."

Tantsutreener Alari Liiv: “Igatsen tagasi võistlema.”

Alari Liivi (34) nimi seostub ennekõike võistlustantsuga. Ta on seda spordiala näinud ja kogenud kõikvõimalike nurkade alt. Tantsusaalis oli ta kohal juba lapsevankris, kui tema vanemad Aarne ja Aime Liiv ta treeningutele kaasa võtsid. Nüüd on ta selles maailmas olnud üle kolmekümne aasta ning jagab oma oskusi ja kogemusi edasi treenerina.

Ühtlasi on ta ka hinnatud kohtunik, keda kutsutakse hindeid andma ka võistlustantsu rahvusvahelistel võistlustel.

Esimesed tantsukingad telliti talle Inglismaalt veel siis, kui Alari oli alles viieaastane. Kuna ta sündis tantsutreenerite peres, olid eeskujud lähedalt võtta. Eriti väärtuslikuks muudab tema võistlustantsu kogemuse see, et ta on näinud seda ala iga võimaliku nurga alt – ta on olnud õpilane, professionaalne tantsija, treener, klubi eestvedaja ning nüüd ka kohtunik. Ta on näinud kogu glamuuri, ilu ja sära, mis selle spordialaga kaasas käib. Teisest küljest on ta kogenud ning ise läbi teinud kogu kadalipu selleks, et pääseda kõige teravamasse tippu.