3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
ValladKehtna valdUUENDATUD. Ajakirjandus: Kehtna abivallavanem Katrin Velleste tabati autoroolis joobes olekus

UUENDATUD. Ajakirjandus: Kehtna abivallavanem Katrin Velleste tabati autoroolis joobes olekus

Politsei tabas Kehtna abivallavanema Katrin Velleste joobetunnustega autoroolist, kirjutasid suured ajakirjandusväljaanded eelmisel nädalal.

Postimees tõi välja, et politsei tabas Velleste roolist kolmapäeval, 1. märtsil 1,6-promillises alkoholijoobes. Velleste sõlmis prokuratuuriga kokkuleppe ning nõustus sotsiaalprogrammi täitmise ja vereproovide andmisega.
Samuti kirjutas Postimees, et Velleste püüdis politsei eest põgeneda. Raplamaa Sõnumite andmetel kulges vähemalt üks osa põgenemiskatsest läbi Keava aleviku. Selle episoodi käigus juhtis ta maasturit Toyota. “Lääne ringkonnaprokuratuuri prokurör Helen Kiviloo kinnitas, et 1. märtsil tabati Raplamaal Toyota maasturi roolist joobes abivallavanem ning et algatatud kriminaalmenetlus lõpetati oportuniteediga ja Vellestele antud kohustustega. Prokurör selgitas, et selline praktika on senise kogemuse järgi osutunud esmakordselt tabatute suhtes edukaks,” kirjutab Postimees.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ants
18. märts 2023 03:24

Kogu see Kehtna punt tuleks saata sundravile ! Ühed – selle eest, et kohaliku rahva huvide eest ei seista ja teised – et ei tekiks tahtmist pukki ronida ! Tegemist on sulaselge kinnimätsimisega ! Kui oled kurjategija, siis on su koht kinnimajas ! Meie suured sõbrad ameerikast nimetavad selliseid pätte ühiskonna ohvriteks ja õiglust otsivaid kodanikke – siseterroristideks. Ja me ei saa ju olla viletsamad kui jänkide täitevkomitee ettekirjutus ütleb – igale “juhtivale” joodikule tuleb anda võimalus eneseparanduseks ja igale teisitimõtlejale peab olema avatud vangla uks. Muuseas, Velleste taustauuring annab nii mõnegi huvitava tulemuse ja … ahjaa, ärge siis unustage,… Loe edasi »

Keenjus Keenjast
18. märts 2023 06:10

Kui Kallas sõitis otsa jalratturile ja jäi ilma lubadest ja asjadest, siis see on normaalne aga mingi kohalik tont ei ole jokkis peaga potentsiaalne mõrvar ?