20.5 C
Rapla
Kolmapäev, 24 juuli 2024
ValladMärjamaa valdJõutõsteklubi Märjamaa Power edu Eesti meistrivõistlustel

Jõutõsteklubi Märjamaa Power edu Eesti meistrivõistlustel

Mihkel Laurits, treener

Alles aasta hakul asutatud ja peamises plaanis jõutõstmise arendamisele orienteeritud MTÜ Märjamaa Power sai kirja juba oma kolmandad tuleristsed.

Tallinnas Eesti meistrivõistlustel jõutõstmises, kus tegi kaasa kogu ala Eesti paremik, käis pika võistluspäeva jooksul katsetel kümme klubi liiget.
Noori, juuniore, neide ja noormehi, verinoortest Eesti eakaimani välja. Võisteldi väga südilt ja oma selle aasta parima tulemuse ületas kaheksa võistlejat. Suurima hüppe tegid Oliver Sale (kuni 74 kg) 410 kg kogusummas ja Lauri Paisu (kuni 93 kg) 360 kg kogusummas, kes mõlemad lisasid Tallinnas kogusummale tervelt 40 kg.
Eelnimetatud võistlejate üksikaladest tuleb ära märkida Oliver Sale 190 kg jõutõmbes ja Lauri Paisu 105 kg lamades surumises. Mõlemad noormehed tulid ka Eesti noorte meistriteks. Koos Jaspar Pirsiga, kes võitis pronksmedali noorte klassis (kuni 74 kg) tulemusega 350 kg, võideti meeskondlikult üle paari aasta viie võistkonna konkurentsis taas hea kolmas koht. Rapla RJK-le jäädi alla vaid 1,5 IPF GL punktiga. Kuldmedalid võitsid veel kolm noort ja seenior M4 klassis järgmiste tulemustega:

kuni 52 kg Emiilia Kalbus – 145 kg, I koht ABS
kuni 53 kg Frank-Attila Niinberg – 180 kg, II koht ABS
kuni 59 kg Markus Vaher – 250 kg, I koht ABS
kuni 105 kg Mihkel Laurits – 465 kg, I koht ABS

Hea võistluse tegi ka Patrick Reinsalu, kes parandas isiklikku rekordit 7,5 kg võrra ja saavutas kogusumma 285 kg. Paraku andis tulemus noormehele taas neljanda koha. Juunioride klassis said esmakordselt hõbemedalid Celyn Pirs (kuni 63 kg) 210 kg ja Rassel Reinsalu (kuni 83 kg) 350 kg kogusummas. Pika võistluspäeva suurimad tegijad olid MTÜ Märjamaa Power asutajad Ketter Linna ja Kert Õiglas. Juba 8. aprillil seisavad ees Eesti meistrivõistlused lamades surumises Käärikul.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare