9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
LisalehtKUKITEMUKIKristiina Ehin: “Selles filmis aitasin kaasa, et meie kultuur ei...

Kristiina Ehin: “Selles filmis aitasin kaasa, et meie kultuur ei oleks nahkne.”

9. märtsil näidati NÖFF-i ajal Rapla kinos verivärsket dokumentaalfilmi “Vetelkõndija”, mis avab Raplast pärit luuletaja Kristiina Ehini elu ja loomingut. Filmi režissöör Anu Aun küll ise kohal viibida ei saanud, ent kodupubliku ees jagasid pärast filmi oma mõtteid Kristiina Ehin, tema abikaasa Silver Sepp ja ema Ly Seppel-Ehin.

“Oma kodulinna tulen ma alati hea meelega,” ütles Kristiina publikut tervitades.
“Kui Anu Aun tuli minu juurde üle kümne aasta tagasi filmi tegemise küsimusega, oli mu elus mõnes mõttes segane periood. Mu isa oli äsja surnud ja mul oli meel selle pärast kurb. Teisest küljest olin just abiellunud ja mu meel oli selle pärast rõõmus. Aga meil oli tükk tegemist, et meile äkki osaks saanud kärgperet üles ehitada.
Anu rääkis, et tahab teha filmi ühe naise elust ja loomingust ja ta tahaks seda teha just minust. Ma olin vägagi nõus selle loomingu poolega. Seda ma olin harjunud jagama. Loomingut sa kirjutad ikkagi lootuses, et see võiks minna inimestele korda. Aga ma ei olnud niivõrd valmis selleks, et ta teeb filmi minu isiklikust elust. Ja selleni võib-olla läkski mitu aastat aega, enne kui ma hakkasin julgema oma elust rääkida,” avas Kristiina filmi telgitaguseid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused