26.1 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
15. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 3.-8. märts võeti Facebook Messengeris ühendust Facebook Marketplace’is külmikut müüva 70-aastase Kehtna valla naisega. Huviline soovis külmikut osta läbi kullerfirma ja saatis naisele kaks võltsitud kullerfirma linki, kuhu naine sisestas oma pangakaardi andmed. Seejärel tehti naise arvelt ilma tema loata kaks kaardimakset ja neli mobiilimakset. Tekitatud rahaline kahju on 425 eurot.

Rapla vald
17. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 16. märtsil varastati Raplas korterist sularaha, telefon ja e-sigaret. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 190 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Teele kukkunud puud
14. märtsil kell 13.25 sõitsid päästjad Rapla valda Palamulla külla, kus suur puu oli teele kukkunud ja sulgenud mõlemad sõidusuunad. Päästjad saagisid takistuse läbi ning vabastasid tee.
18. märtsil kell 9.13 käisid päästjad Märjamaa vallas Ringuta külas eemaldamas ühte murdunud puud, mis ohtlikult teiste puude najale oli vajunud. Päästjad saagisid puu läbi ning puhastasid tee.

Garaažis põles sõiduauto
15. märtsil kell 4.26 teatati häirekeskusele, et Rapla vallas Kodila külas Palamulla teel põleb garaažis sõiduauto, hoone ise oli ühendatud puukuuriga. Kohale jõudnud päästjad asusid kohe tulekahju kustutama. Õnneks eluhoonele ohtu ei olnud. Kell 4.47 oli tulele piir pandud ning kell 5.19 oli tulekahju lõplikult kustutatud. Põles garaaž mõõtmetega 5×6 meetrit ning seal sees olnud sõiduauto hävis täielikult. Põlengut käisid kustutamas Kohila, Märjamaa ja Rapla päästemeeskonnad. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab edasine uurimine.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare