18.8 C
Rapla
Teisipäev, 6 juuni 2023
ValladRapla valdSügisel jääb Raplas sõimerühma kohti veelgi vähemaks

Sügisel jääb Raplas sõimerühma kohti veelgi vähemaks

Sügisel loodab Rapla linna lasteaedadesse koha saada 109 alla kolmeaastast last. Linna kolme lasteaia peale on sügisel sõimekohti neist vaevu kolmandikule.

Viimastel aastatel on Päkapiku lasteaed avanud kaks sõimerühma 1,5-3-aastastele lasteaiateed alustavatele mudilastele. Sel sügisel saab lasteaed avada vaid ühe rühma. Lisaks Päkapiku lasteaiale on üks sõimerühm veel Naksitrallide lasteaias. See tähendab, et tavapärase kolme rühma asemel alustab sügisel tööd vaid kaks. See on mõistagi teinud murelikuks kohta ootavad lapsevanemad, kes soovivad sügisel tööle naasta. Juba täna on ootejärjekorras hulk lapsi, kes möödunud aastal kohata jäid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused