11.1 C
Rapla
Laupäev, 3 juuni 2023
UudisedÜlikiire internet peaaegu 4000 Raplamaa perele

Ülikiire internet peaaegu 4000 Raplamaa perele

Enefit Connect lubab ligi neljale tuhandele Raplamaa kodule selle aasta lõpuni liitumist ülikiire interneti- ja teleteenusega. Operaatorineutraalne teenus kogu maakonda aga ei hõlma ning ühinejatel tuleb tasuda liitumistasu.

Täna on Raplamaal operaatorineutraalse sidevõrguga võimalik liituda 3376 aadressil ning aasta lõpuks plaanib ettevõte liitumisvõimalust pakkuda veel ligikaudu 450 aadressile. Uue põlvkonna valguskaablivõrguga on 2023. aastal võimalus meie maakonnas liituda järgmistel paikadel: Eidapere, Juuru, Järvakandi ja Märjamaa alev ning Kabala, Kalbu, Lellapere, Lestima, Lipa, Sipa, Urge, Vana-Vigala ja Vaopere küla. Täpsema ülevaate asustusüksustest ja aadressidest, kes liituda saavad, leiab Eesti Energia veebilehelt.

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kasutaja
22/03/2023 09:20

Pigem nagu meelitus, vana netikiirus oli stabiilsem ja alla-ja ülesselaadiminevisegi kiirem!

külamees
27/03/2023 10:20

Kui inimesi ei taha vihastada siis ärge sõnagi poetage selle kiire interneti teemadel. Teada on et oleme EU s tagaajajate osas kiiruselt aga esireas maksumuselt. Uurige parem seda Eesti omapära!!!

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused