13.8 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
ValladTÄIENDATUD: Euroopa Komisjoni esinduse juht Eestis tutvus Raplamaaga

TÄIENDATUD: Euroopa Komisjoni esinduse juht Eestis tutvus Raplamaaga

Läinud neljapäeval külastas Euroopa Komisjoni esinduse juht Eestis Vivian Loonela majandusnõunik Ave Schank-Lukase ja kommunikatsiooninõunik Kadri Kulli saatel Rapla maakonda.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ants
30. märts 2023 04:17

Jäin sellest kohtumisest ilma. Oleksin tahtnud neile tegelastele silma vaadata ja küsida miks nad eesti rahvale valetavad. Põhjus on selgelt mõistetav – euroopast on antud korraldus kontrollida meie meelsust ja süvendada paanikat. Kõige rohkem on kahju, et ei õnnestunud kohtuda Avega. Hakkas tõsiselt huvitama kas see mida ta räägib, on tõesti see mida vanemad talle õpetanud on. Muidugi, on ka võimalus, et sobiliku raha eest lõhestatakse ühiskohnda ja allutakse ameeriklaste korraldustele.