17.7 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
UudisedOtto Oliver Olgo: Rapla kannab Eesti korvpallikultuuri

Otto Oliver Olgo: Rapla kannab Eesti korvpallikultuuri

Avis Utilitas Raplat ootab ees play-off mängudega täidetud kevad. Esimeses vastasseisus võetakse mõõtu Riia VEF-ilt ning selle seeria esimene mäng toimub reede, 24. märtsi õhtul. Täna kuulebki Raplamaa Sõnumite podcastis korvpallijuttu. Toimetuses on külas korvpallihuviline Otto Oliver Olgo. Korvpallisõbrale on ta kindlasti tuttav meediaväljaannetele antud kommentaaride poolest. Ennekõike jälgib ning jagab ta kommentaare Põhja-Ameerika ja NBA kohta, kuid samamoodi paelub teda ka kodumaine korvpall. Tähelepanuväärne on seegi, et Olgo on pärit Märjamaa külje alt Naistevalla külast ning on seeläbi eriti hästi kursis just Märjamaa ja Rapla korvpalliga. Teda usutleb Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN:

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused