9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
ValladKehtna valdKehtna alevikku kimbutab gaasilõhn

Kehtna alevikku kimbutab gaasilõhn

Kehtna aleviku elanikke kimbutab tugev gaasilõhn. Vallavalitsus on probleemist teadlik, samuti ettevõte, kelle territooriumilt lõhn tuleb.

Kehtna valla keskkonnaspetsialisti Heli Halliste sõnul on ka vallavalitsus saanud elanikkonnalt teavitusi niinimetatud gaasilõhna tajumisest alevikus. Lõhnahäirig tuleb tema sõnul Kehtna aleviku kaugkütte ettevõtte territooriumilt, kütteõli mahutitest.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ants
05/04/2023 08:59

Erinevad kütteõlid ja gaasid võivad omada ühesugust lõhna. Lõhnaaineid lisatakse gaasidele spetsiaalselt – võimalike lekete tuvastamiseks. Gaas võib lõhna järgi tunduda hapukurgina või masuudina. Räägiksin veel pikalt … aga autor oskas juba tähtsad momendid vajalikul moel edastada.
Ahjaa, ärge siis unustage, et nina ei pruugi olla kõige õigem indikaator.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused