9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
ArtikkelGalerii: Kuidas elada, kui oled loodud erinevaks

Galerii: Kuidas elada, kui oled loodud erinevaks

 

Eve Kruuse

Rapla kultuurikeskuse näitetrupp tõi lavastaja Piia Põdra käe all vaatajateni etenduse, kus noor naine Veronika otsustas oma elu lõpetada. Paraku ei tule tema planeeritud hetkel lõpetatust, ta jääb sinna kuskile, veidra maailma vahepeale, enda järge ootama.
Paljud inimesed on loodud erinevaks, kuid ometi tahavad nad olla samasugused nagu kõik teised. Olla nende sarnased. On see soov hullumeelne? Või võrdub kollektiivne hullus hoopis terve mõistusega? Kes omab seda tõe monopoli ja ütleb, kumb pool on see õige ja normaalne ning kumb on see erinev?
Kuigi teema on keeruline ja raske, on etenduses edasi antav tekst üsna positiivne ja toob keerulise olukorra kõige paremad küljed välja. Hetkedel,

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused