7.2 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
22. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 20. märtsil võttis seni kindlaks tegemata mees tanklas kanistritesse mootorikütust ja lahkus teenindusjaamast kütuse eest tasumata. Vargusega tekitatud kahju on üle 300 euro.
25. märtsi õhtul anti politseile teada, et 52-aastane joobes mees lõi tüli käigus enda 49-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Märjamaa vald
21. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 24. jaanuar kuni 17. märts varastati laost kolm tonni graanuleid. Vargusega tekitatud kahju on üle 1150 euro.

Rapla vald
26. märtsi öösel anti politseile teada, et Hagudis lõi 62-aastane mees korteris tuttavat 51-aastast naist.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Järelevalveta lõke
23. märtsil kell 17.25 teatati häirekeskusesse järelevalveta jäetud lõkkest Kehtna vallas Valtu-Nurme külas. Kohale saabunud Kehtna päästjad kustutasid lõkke, sest see oli tehtud valesse kohta ja ohutusnõuded olid täitmata. Samal ajal tuli tuleaseme juurde ka omanik, kellele selgitati olukorda.

Vingugaasiandur andis häiret
24. märtsil kell 12.56 teatati häirekeskusele töötavast vingugaasiandurist Rapla vallas Väljataguse külas. Päästjad kohapeal tulekahju ei leidnud, kuid selgus, et korteriomanik oli pliidi siibri liiga vara kinni pannud. Päästjad tuulutasid ja kontrollisid ruumid veel kord üle, kuid vingugaasi eluruumides ei tuvastatud. Omanikule tehti ka selgitustööd.

Liiklusõnnetus Loone külas
24. märtsil kell 20 sõitsid päästjad Kohila valda Loone külla, kus kaks sõiduautot oli kokku põrganud. Päästjad eemaldasid sõidukitel süttimisohu, tõmbasid need teepervele ning lõpuks puhastasid maantee autotükkidest. Kaks kannatanut viis kiirabi haiglasse.

Laudapõlengus hukkus kolm lammast
25. märtsil kell 00.54 helistati häirekeskusesse, et Märjamaa vallas Sipa külas põleb laut, millest mõne meetri kaugusel on teine puithoone. Päästjad asusid tule levikut piirama ning kaitsma kõrvalasuvat hoonet. Kustutustööde ajal lõhkes laudas asunud gaasiballoon. Kustutustööd kestsid kogu öö ning tulekahju kustutati lõplikult kell 11.14. Põles suur lauda- ja majapidamishoone.
Tulekahjus hukkus 3 lammast ja üks tööline sai põletushaavu, kui püüdis hoonest vara päästa. Teise kannatanu vaatas kiirabi kohapeal üle. Laut hävis tulekahjus täielikult, päästjatel õnnestus päästa osa kuurist ja seal olnud küttepuud. Kustutustöödega tegelesid Märjamaa, Rapla, Risti kutselised ja Laukna vabatahtlikud päästjad.

Lääne päästekeskus

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused