16.1 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
ArtikkelYilmaz Sahin: "Varem või hiljem mängime uuesti kõrgemal tasemel."

Yilmaz Sahin: “Varem või hiljem mängime uuesti kõrgemal tasemel.”

Raplamaa JK alustab käesoleval nädalal uut hooaega jalgpalli teises liigas. Võrreldes möödunud aastaga on meeskonnas mitmeid muudatusi. Esiliigas B-tasemel viimasel kohal lõpetanud Raplamaa JK-d juhendab nüüd Türgist pärit uus peatreener Yilmaz Sahin. Muutunud on ka koosseis – võrreldes eelmise aastaga pannakse nüüd suuremat rõhku oma kasvandikele ja kohalikele mängijatele.

Raplamaa JK mängib sel aastal teise liiga lõuna- ja lääne piirkonnas, kus on kokku 14 meeskonda. Hooaeg koosneb 26 mängust, mis on kümne võrra vähem kui eelmisel aastal. Kompaktsem graafik peaks eeldatavasti meeskonnale paremini sobima. Põhjus on väga

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare