9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
ArtikkelYilmaz Sahin: "Varem või hiljem mängime uuesti kõrgemal tasemel."

Yilmaz Sahin: “Varem või hiljem mängime uuesti kõrgemal tasemel.”

Raplamaa JK alustab käesoleval nädalal uut hooaega jalgpalli teises liigas. Võrreldes möödunud aastaga on meeskonnas mitmeid muudatusi. Esiliigas B-tasemel viimasel kohal lõpetanud Raplamaa JK-d juhendab nüüd Türgist pärit uus peatreener Yilmaz Sahin. Muutunud on ka koosseis – võrreldes eelmise aastaga pannakse nüüd suuremat rõhku oma kasvandikele ja kohalikele mängijatele.

Raplamaa JK mängib sel aastal teise liiga lõuna- ja lääne piirkonnas, kus on kokku 14 meeskonda. Hooaeg koosneb 26 mängust, mis on kümne võrra vähem kui eelmisel aastal. Kompaktsem graafik peaks eeldatavasti meeskonnale paremini sobima. Põhjus on väga

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused