7.2 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
KrimiPolitsei kontrollis kainust

Politsei kontrollis kainust

Möödunud laupäeval, 25. märtsil toimus Kesk-Eesti politseijaoskonna tööpiirkonnas joobereid korraga nii Rapla- kui ka Järvamaal. Raplamaal kontrolliti joovet Rapla- ja Märjamaa valla teedel. Kesk-Eesti politseijaoskonna patrullitalituse juhi Alar Smirnovi sõnul kontrolliti 200 sõidukijuhti, kelle seast tabati kaks alkoholi tarvitanud juhti. “Nendest üks, 49aastane mees, oli kriminaalses joobes,” sõnas Smirnov. Võrdluseks, Järvamaaal Türi vallas ja Paide linnas peatati kontrollimiseks 427 juhti, kellest kaheksa olid joobetunnustega.
Smirnov lisas, et kuna kevadel kiirused trassidel tõusevad, mõõdab politsei liiklusturvalisuse tagamiseks kiirust sagedamini. “Olla roolis kaine, jälgida piirkiirust, hinnata adekvaatselt teeolusid, sõita ohutult ja teisi arvestavalt – need on elementaarsed liikluseeskirjad, millest tuleb kinni pidada,” ütles Alar Smirnov.

5 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tahan teada
30. märts 2023 19:06

Noh, tabati see kriminaalses joobes juht ja mis temaga edasi tehti ?

Kodanik
31. märts 2023 10:47

Kui tavakodanik, siis ilmselt kriminaalmenetlus (suur avalik huvi), kui KOV ametnik vms (pole avalikku huvi), siis pääseb krimknaalmenetlusest, tehakse pai ja sõidab edasi. Võimalik vaid Eestis !!!
https://www.postimees.ee/7734024/kehtna-abivallavanem-tabati-maasturi-roolist-raskes-joobes

Ojeh...
31. märts 2023 09:29

“Möödunud laupäeval, 25. märtsil toimus Kesk-Eesti politseijaoskonna tööpiirkonnas joobereid korraga nii Rapla- kui ka Järvamaal.”
Kes on joober? Eesti keeles sellist sõna ei leidu, ehk udmurdi keeles” Ja joobereid muidugi toimus. Iseenesestmõistetavalt.

raplakas
17. apr. 2023 14:15
Vasta  Ojeh...

Joobereid = joobe reid, jõudis kohale?

Anna Kawecka
24. mai 2023 02:47

Ei tea mida kinkida? Teiesuguste laiskade inimeste jaoks koostasime kinkekaardid https://www.kingitustesaar.ee/et/3-kinkekaardid