16.1 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
TVVideopodcast: 1. aprilli lainel koos Hannes Sassiga

Videopodcast: 1. aprilli lainel koos Hannes Sassiga

Aprillinaljadega võib minna kahte moodi – neid võib teha ise, aga samas võib ka nende ohvriks langeda. Seekordses Raplamaa Sõnumite podcasti osas läheme 1. aprilli lainele juba märtsikuu viimasel päeval. Külas käis hobinäitleja ning Märjamaa päästekomando päästja Hannes Sassi. Kõne alla võtsime head ja halvad aprillinaljad, mis aastate jooksul on meelde jäänud. Aga kuna nalja tehakse ka muudel päevadel aastas, siis saate lõpus viskame õhku küsimuse kas aastavahetuse naljad on viimastel aegadel alla käinud või hoiavad need jätkuvalt aasta viimastel tundidel tuju üleval. Vestlust juhib Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare