13.8 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
2. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et siseneti ehitusjärgus garaaži, kust varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on üle 3000 euro.
3. aprilli õhtul teatati politseile, et 52-aastane mees lõi kaupluse juures tekkinud tüli käigus 16-aastast noormeest.

Rapla vald
29. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 15.-22. märtsi vahel varastati ehitusobjektilt päikesepaneeli inverter. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.
3. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 25. märtsil varastati kuurist generaator väärtusega 850 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Kelba külas põles pööning
28. märtsil kell 16.39 teatati häirekeskusele põlevast hoonest Rapla vallas Kelba külas. Päästjate kohale saabudes põles vana tühja puithoone pööning ja näha oli katusest tulevat heledat suitsu. Hoone omanik andis päästjatele olukorrast ka kiire ülevaate. Päästemeeskond alustas kohe kustutustöödega ja kell 17.06 oli tulekahju lokaliseeritud ning otsiti veel üksikuid tulepesi, põleng kustutati lõplikult kell 17.15. Tulekahju sai arvatavasti alguse hoone lähedal tehtud lõkkest, kust sädemed võisid lennata pööningule ja katuseharjale. Põlengut käisid kustutamas Kohila ja Rapla päästemeeskonnad.

Soojamüüris oli põleng
30. märtsil kell 16.32 kutsuti päästjad Märjamaa alevisse Pärnu maanteele, kus häirekeskusesse helistaja sõnul oli elumaja korstnas näha leeke. Päästjad tuvastasid põlengu soojamüüris. Päästemeeskond võttis korstnajalast välja kaks ämbritäit hõõguvat tahma ja palus kohale kutsuda korstnapühkija, kes küttesüsteemi üle kontrollib ja puhastab.

Mõisa keldrist tuli suitsu
31. märtsil kell 17.39 kutsuti päästjad Kehtna alevikku Tiigi tänavale, kus lagunenud mõisa keldrist tuli suitsu. Päästjad tuvastasid kohapeal, et mahajäetud keldris suitsevad puidujäätmed, mis kustutati veega. Kogu praht kasteti üle, et uut põlengut ei tekiks. Päästjad ventileerisid keldri ning lahkusid sündmuskohalt kell 17.58.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare