7.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportRaplamaa JK pööras vähem kui poole tunniga kaotusseisu võiduks

Raplamaa JK pööras vähem kui poole tunniga kaotusseisu võiduks

Raplamaa JK alustas uut hooaega napi, ent kindla võiduga. Veel 60. mänguminutil oldi JK Tabasalu U21 vastu kaheväravalises kaotusseisus, kuid mängu lõpp kuulus Raplale ning liigatabelisse kirjutati 4:3 võit. Raplamaa JK kangelaseks osutus Teet Kallaste, kes kohtumise lisaminutil kauglöögist oma meeskonnale võidu tõi.

Raplamaa JK ja JK Tabasalu U21 mäng toimus reede, 31. märtsi õhtul Rapla jalgpallihallis. Esialgu pidi see kohtumine olema Tabasalu koduväljakul, kuid ilmastikuolud ei võimaldanud seal mängida. Seetõttu toodi kahe klubi kokkuleppel reedeõhtune mäng Rapla jalgpallihalli, kus ilmal polnud mingisugust rolli. Tegemist oli uue hooaja esimese vastasseisuga mõlema meeskonna jaoks. Nii Raplamaa JK kui ka JK Tabasalu U21 mängivad käesoleval hooajal Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne piirkonnas. Eesti jalgpallipüramiidis on see neljas aste Premium Liiga, Esiliiga A ja Esiliiga B järel.
Raplamaa JK alustas kohtumist algrivistuses: Andreas Post (VV), Priit Põldmaa, Tanel Oeselg, Sten Kenert Maalinn, Janar Loorents, Viljo Sinikas (K), Madis Nurmik, Kaupo Kantsik, Patrick Tserr, Janar Soomre ja Teet Kallaste. Kohtumine algas närviliselt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare