17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
TVPodcast: Siilas Kask kõneleb ülestõusmispühade tähistamisest Kohila näitel

Podcast: Siilas Kask kõneleb ülestõusmispühade tähistamisest Kohila näitel

Usklike jaoks üle maailma on tulemas aasta kõige olulisemad pühad, milleks on ülestõusmispühad. Vaiksel nädalal käis Raplamaa Sõnumite toimetuses külas Kohila baptistikoguduse pastor Siilas Kask. Rääkisime nii ülestõusmispühade tähendusest laiemas kontekstis kui sellest kuidas tähistatakse neid Kohilas. Näiteks rääkis Kask loo kuidas ta koos oma perekonnaga käib aastast aastasse ülestõusmispühade hommikul looduses päikestõusu vaatamas. “Terve loodus rõõmustab,” kirjeldas ta seda hetke. Veel räägib ta näidendist mida Kohila valla lasteaialastele aastast aastasse mängitakse ning ristiteerännakust Kohila baptistikoguduse juurest Hageri kirikusse. Vestlust suunab ajakirjanik Siim Jõgis.

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare