3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
ValladRapla valdVestis kaubamaja avas peale laienemist uksed

Vestis kaubamaja avas peale laienemist uksed

Rapla Kesklinna Konsumi teisel korrusel tegutsev Vestis kaubamaja avas peale renoveerimistöid uuesti uksed. Pidulik avamispidu toimus neljapäeva, 6. aprilli pärastlõunal.

Rapla Tarbijate Ühistu esimees Väino Sassi ütles, et tema süda on peale lindilõikamist rahul. “Avasime täiesti uue kaubanduskeskkonna. Vana oli pärit aastast 2002. Uus on suurem, valgem ja kaasaegne. Ütleksin isegi, et see on akadeemiline kaubanduskeskkond,” ütles Sassi.

Kui enne laienemist tegutses Vestise kaubamaja ligikaudu 370 ruutmeetrise pinna peal, siis nüüd on ruumi 600 ruutmeetrit. Selle arvelt laienes loomulikult ka kaubavalik. Nüüd on eraldi sektsioonid naiste-, meeste-, laste- ja kodukaupadele.

Renoveerimistööd said vähehaaval alguse tänavu jaanuaris ning kestsid kokku kolm kuud. Sassi ütles, et mõte kaubamaja osa laiendamisest ulatub tegelikult tagasi juba 2022. aasta algusesse. Tööde vältel tegutses Vestise kaubamaja väiksemal pinnal, kus varasemalt asus mänguasjakauplus.

Renoveerimistööde hinda ei osanud Sassi esimese hooga öelda ning lisas, et lõplik maksumus selgub lähiajal.

Avamispidu kujunes oodatult rahvarohkeks. Meelelahutust pakkus DJ Mamba. Ühtlasi tähistati piduliku avamisega ka Rapla Tarbijate Ühistu 119.-ndat sünnipäeva.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Gaisugaru
7. apr. 2023 20:02

Hehe, nii dore avamine. Raffasd ju däidsa balju. Ja se jängu seal … nii valladus boosis … jaa 🤭