7.2 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
SportKertu Laaki ootavad Prantsusmaal ees kõige tähtsamad mängud

Kertu Laaki ootavad Prantsusmaal ees kõige tähtsamad mängud

Kohilast sirgunud võrkpallur Kertu Laak (25) sirutab juba mitmendat hooaega oma tiibu Euroopa tippliigades. Tänavu mängib ta Prantsusmaa kõrgliigas RC Cannes’i naiskonnas ning parasjagu valmistutakse play-off-mängudeks.

Möödunud laupäeval, 8. aprillil jõudis lõpule Prantsusmaa meistrivõistluste põhiturniir ning otsustavas mängus alistas RC Cannes Pariisi naiskonna 3:0 (25:19, 26:24 ja 25:18). Ees ootab veerandfinaal põhiturniiri võitja Mulhouse’i vastu.
Laagi koduklubi asub Lõuna-Prantsusmaal Cannes’i linnas. Tuntud on see ennekõike iga-aastase filmifestivali poolest, kuid teada-tuntud on see ka naiste võrkpallis. RC Cannes on läbi ajaloo kõige edukam võrkpallinaiskond Prantsusmaal, olles tulnud riigi meistriks 19 korda. Tänavu lõpetati meistrivõistluste põhiturniir kaheksandana, mis oli viimane koht, et play-off’i pääseda. Arvestades klubi kuulsusrikast ajalugu, polnud põhiturniiri kaheksas koht kindlasti mingi saavutus. Pigem vaadati enne hooaja algust kõrgemate kohtade poole. Seda ei saa aga lugeda lõplikuks tulemuseks.
Nüüd valmistub Kertu Laak koos RC Cannes’iga hooaja kõige tähtsamateks mängudeks, mis saavad alguse eeloleval laupäeval, 15. aprillil. Siis läheb lahti veerandfinaalseeria Mulhouse’i naiskonna vastu. RC Cannes’i jaoks saab see olema keeruline vastasseis. Mulhouse võitis Prantsusmaa meistrivõistlustel põhiturniiri ning on seega ka favoriit eesootavas seerias. Kui Kertu Laak ja RC Cannes jäävad Mulhouse’ile alla, ongi klubihooaeg läbi. Positiivse tulemuse korral edenetakse poolfinaali.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused