18.8 C
Rapla
Teisipäev, 6 juuni 2023
UudisedKonkurss pakkus meeldivat muusikaelamust

Konkurss pakkus meeldivat muusikaelamust

Tekla Tappo viiuliõpilane Rapla muusikakoolis Saale Iti Pihlap võitis teist korda konkursi “Raplamaa noor muusik”. Seekord tuli võit vanemas vanuserühmas. Kaks aastat tagasi, 2021. aastal, kui konkurss korraldati esimest korda, võitis ta nooremas vanuserühmas.

Saale Iti Pihlap esitas konkursi eelvoorus Franz Schuberti “Polonees B-duur” ja Jules Massenet’ meditatsiooni ooperist “Thaïs”. Massenet’ keskmisest nõudlikuma teose valis ta ka finaalis esitamiseks. Andekas tüdruk lõpetab järgmisel aastal Rapla muusikakooli. Päeva juhtinud Pille Lille küsimusele, kas ta jätkab õpinguid MUBA-s (Tallinna muusika- ja balletikool), vastas sel aastal põhikoolis 6. klassi lõpetav Saale Iti lühidalt: “Vaatab.”

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused