18.3 C
Rapla
Esmaspäev, 5 juuni 2023
ValladRapla valdLipud ja plakatid Rapla linnapildis kuulutavad korvpalli play-off'i algust

Lipud ja plakatid Rapla linnapildis kuulutavad korvpalli play-off’i algust

Alates eelmisest nädalast ehivad Viljandi maantee tänavaposte väikesed fännilipud, neljakesi paaris. Ent tähelepanelik jalutaja on kindlasti märganud muudki ning korvpallikool lubas, et kirevust tuleb juurdegi.

Kõik see viitab, et Avis Utilitas Rapla hooaeg on jõudnud kõige pingelisemasse faasi, kus mängitakse kõige otsustavamaid mänge. Rapla korvpallikooli töötajad ja vabatahtlikud riputasid fännilipud Viljandi maantee tänavapostidele juba eelmisel nädalal, kuid see kõik oli alles algus. Lisaks sellele on plakatitega kaetud bussipeatused, kirikuesisel ringteel kasvavat puud ehivad korvpallid ning kõiki Tallinna poolt Raplasse sõitvaid autojuhte tervitab suur plakat.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused