17.7 C
Rapla
Esmaspäev, 17 juuni 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
1. aprillil avastati, et lukustatud kinnistult on varastatud prusse ja lauamaterjali. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 500 eurot. Politsei alustas kriminaalmenetlust 6. aprillil.
3. aprillil avastati, et auto järelhaagisest on varastatud kaks komplekti sõidukirehve. Vargusega tekitatud varaline kahju on üle 1000 euro. Politsei alustas kriminaalmenetlust 6. aprillil.
6. aprilli õhtul sai politsei teate, et 51-aastane mees lõi kodus 76-aastast meest. Politsei viis 51-aastase mehe arestimajja rahunema.
10. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et aprilli alguses soovis 31-aastane naine osta Facebook Marketplace’ist kohvimasinat. Müüja tahtis masinat müüa läbi kullerfirma ja saatis naisele võltsitud kullerfirma lingi, kuhu naine sisestas enda pangakaardi andmed, internetipanga kasutajatunnuse ning PIN-koodid. Seejärel tehti naise arvelt ilma tema loata üks kaardimakse summas 238 eurot, mida pole enam võimalik tagasi pöörata.

Rapla vald
1. aprillil soovis 51-aastane naine Facebook Marketplace’ist kohvimasinat osta. Kohvimasina müüja teatas, et saadab paki kulleriga ning edastas naisele kullerfirma lingi, kuhu too sisestas oma krediitkaardi andmed ja mõlemad PIN-koodid. 3. aprillil avastas naine, et tema kontolt on kantud üle 430 eurot. Ostetud kaupa naine ei saanud ega ole saanud ka raha tagasi.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Kulupõlengute aeg on kätte jõudnud
4. aprillil kell 14.57 kutsuti päästjad Kehtna valda Käbikülla, kus süttinud oli kulu. Päästjate saabumise ajaks olid inimesed tulele juba piiri peale saanud. Kehtna pritsumehed kastsid umbes 10-ruutmeetrise põlenguala üle ning pidasid inimestele tuleohutusalase loengu. Tuli sai alguse tünnis tehtud lõkkest, kust lenduvad sädemed süütasid kulu.
4. aprillil kell 17.16 sõitsid päästjad Märjamaa alevisse Staadioni tänava parklasse, kus põles kuivanud hein. Märjamaa päästjad kustutasid umbes 15-ruutmeetrise põlengu kiiresti. Kohapeal selgus, et lapsed olid mänginud lahtise tulega, millest tekkiski kulupõleng. Laste ja nende vanematega vesteldi.
9. aprillil kell 12.53 sõitsid päästjad Märjamaa valda Oese külla, kus põles kulu. Vana-Vigala vabatahtlikud kustutasid umbes 25×25-ruutmeetrise põlengu kell 13.17.
9. aprillil kell 16.20 teatati kulupõlengust Kehtna vallas Saksa külas. Päästjad kustutasid põleva ala ning nõustasid inimesi.
10. aprillil kell 17.37 teatati kulupõlengust Märjamaa vallas Arukülas. Päästjate saabudes põles umbes 20 ruutmeetrit kraavi äärt, mis kustutati veejoaga. Selgus, et teepervel seisval veoautol oli purunenud rattalaager ning üle kuumenenud piduriketas süütaski kuivanud heina.

Aur pani kartma tulekahju
6. aprillil kell 20.39 kutsuti päästjad Kohila valda Prillimäe alevikku, kus teataja sõnul oli süttinud kahekordne paekivist hoone. Kohapeal selgus, et hoones oli veekatel keema läinud, mistõttu purunes üks veetoru, mis paiskas õhku veeauru. Päästjad kontrollisid sündmuskoha üle, kuid mingit edasist ohtu ei leitud.

Saun põles lahtise leegiga
7. aprillil kell 00.14 teatati põlevast saunast Kohila vallas Vilivere külas Mustika tänaval. Päästjate kohale saabudes põles hoone lausleegiga. Saun mõõtmetega 6×5 meetrit kustutati kell 1.28. Sündmuskohal toimetasid Kohila ja Tõdva päästjad.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare