15.5 C
Rapla
Kolmapäev, 7 juuni 2023
SportAndres Liiv ja Kristin Vaha tulid Itaalias teiseks

Andres Liiv ja Kristin Vaha tulid Itaalias teiseks

Alari Liiv

23.-26. märtsil toimus Itaalias maailma üks suurima osalejate arvuga tantsuvõistlusi Star Championship 2023. Nelja päeva peale osales seal kokku 2000 tantsupaari 49 riigist. Tantsuklubist Mustang oli võistlustules kaks paari.
Proffide vanuseklassi standardtantsudes saavutasid Andres Liiv – Kristin Vaha suurepärase teise koha. Albert Altmets – Rosanna Aru osalesid kolmel võistlusel. Juunior 1 vanuseklassis toimusid maailmameistrivõistlused põhifiguurides, kus nad saavutasid ladina-ameerika tantsudes väga tubli 8. koha, standardtantsudes saavutasid nad 14. koha. Alla 16-aastaste vanuseklassis võistlesid nad standartantsudes ning saavutasid 15. koha.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused