18.3 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
SportKahe mängu järel püsib Rapla ja Pärnu seeria viigis

Kahe mängu järel püsib Rapla ja Pärnu seeria viigis

Eesti meistrivõistluste play-off seeria Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadama vahel püsib kahe mängu järel 1:1 viigis. Esmaspäeva, 17. aprilli õhtul toimus seeria teine kohtumine Pärnus ning selle võitis kodumeeskond 83:71. Kodusaal ja -publik toetas Pärnut kõvasti ning eduseisu hoidsid nad sisuliselt terve kohtumise vältel. Raplat vedasid alt ennekõike kehv tabavus vabaviskejoonelt ning vähene skoor kaugvisetest.

Enne Rapla ja Pärnu vahelise veerandfinaalseeria algust võis selles paaris pidada favoriidiks Raplat. Olgugi et Pärnu Sadam on valitsev Eesti meister, oli Paf Eesti-Läti korvpalliliiga põhiturniiril Avis Utilitas Rapla neist tabelis ees. Rapla lõpetas selle kuuendal ja Pärnu üheteistkümnendal kohal. Seeria esimene vastasseis oli neljapäeval, 13. aprillil Rapla kodusaalis Sadolini spordihoones. Siis õigustas kodumeeskond oma favoriidikoormat, võites kohtumise lisaajal 95:93.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare