4.4 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
SportKaitseliidu Rapla maleva saalihoki naiskond võitis kulla

Kaitseliidu Rapla maleva saalihoki naiskond võitis kulla

Annika Tammus

Kaitseliidu Rapla maleva naiskond võitis laupäeval, 8. aprillil Hiiumaal teist aastat järjest Energialiiga kulla. Finaalis oli vastaseks Kuusalu Eluterve Naine.
Mäng oli põnev, mõlemad võistkonnad tahtsid võita, aga Rapla suutis oma mängu säilitada, olukorrad välja mängida ning realiseeris tabloole seisu 4:2. Liigas osales seitse võistkonda ja pääs finaali lunastati, võites poolfinaalis EMÜ SK II 4:3 ning veerandfinaalis FinEst Flashi 5:0. Pikk ja töökas sisehooaeg sai väärilise lõpu.
Rapla meeskond saavutas 35+ liigas neljanda koha (osales kaheksa võistkonda). Tunnustustest tuli Raplasse tiitel M35+ liiga vanim mängija, kes on meie raudvara Olavi Pai. Kindlasti soovis meeskond ka kõrgemat kohta ning nii poolfinaalis kui ka kohamängus oli selle saavutamine tulistes võitlustes täiesti võimalik, kuid seekord pani vastane oma paremuse maksma. Meeskond tegi aga juba plaane uueks hooajaks ja piire saavutustele ei sea.
Edasi jätkuvad treeningud, 23. aprillil on maakonna meistrivõistluste kohamängude päev ning siis tuleb välihooaeg tänavahokiga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare