18.3 C
Rapla
Esmaspäev, 5 juuni 2023
ValladKehtna valdRahandusministeerium uurib Kehtna vallas läbi viidud hanke seaduspärasust

Rahandusministeerium uurib Kehtna vallas läbi viidud hanke seaduspärasust

Rahandusministeerium on algatanud Kehtna valla haljasalade hooldushanke suhtes järelevalvemenetluse. Kahtlus puudutab tõsiasja, et ühe hanke osa võitjaks tunnistati valla juristile kuuluv ettevõte.

Kehtna vald korraldas aastateks 2023-2025 valla haljasalade hoolduse hanke, mille pakkumuste esitamise tähtaeg oli 31. jaanuar. Vallavalitsuse veebruarikuu korraldusega tunnistati Kaerepere piirkonna haljasalade hooldamises hanke võitjaks ettevõte Andiamo OÜ. Raplamaa Sõnumite toimetusele laekus vihje, et firma on loodud spetsiaalselt hanke korraldamise ajal ning kuulub vallavalitsuse juristile Andi Liblikmanile. Vallavalitsusele on konkureeriv ettevõte esitanud vaide ning tühistamisnõude.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ants
19/04/2023 20:37

Just hiljuti rääkisin, et “Kehtnaga meil korras pole lood”. Ammu oleks aeg need ärikad päevavalgele tuua. Seal on veel päris mitu skeemitamist avastamata. Ei pea olema hiromant, et näha rahva muret millele Kehtna juhid puhtjuhuslikult tähelepanu ei pööra.

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused