27.7 C
Rapla
Teisipäev, 28 mai 2024
KultuurKooliteatrid näitasid eriilmelisi lavastusi

Kooliteatrid näitasid eriilmelisi lavastusi

Raplamaa kooliteatrite festivali võõrustas seekord Vana-Vigala põhikool. 13. aprillil saadi kokku Vana-Vigala rahvamajas. „Soojenduseks“ oli päeva esimesel poolel jutuvestja Piret Pääri töötuba, Annabel Vaarma juhendas improtuba ja Tuuli Roosi tantsutuba. Pärastlõunal läks võistlustulle seitse etendust. Nähtule andis tagasipeegeldust žürii koosseisus Heli Lints, Annabel Vaarma, Hannes Sassi ja Mattias Metsalu.

Esimesena astusid lavale Kivi-Vigala põhikooli 1.–4. klassi Näitlejahakatised, kes näitasid, kuidas tibupoeg nisu kasvatas. Tibupoja kaaslasteks olid pardid, kassid ja notsud, kes kõik töötegemisest kõrvale hoidsid. Õpetliku ja sõnamängulise loo lavastas õpetaja Eve Kärsna, kes oli viljakasvatamise ja leivaküpsetamise etapid leidlikult liigutustesse pannud.
Rapla Kesklinna kooli näitetrupp Vallutajad kandis ette trupi ja lavastaja Reigo Andoki ühisloominguna valminud loo „Vaata alati elu helgemat poolt“.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare