27.7 C
Rapla
Teisipäev, 28 mai 2024
ArtikkelMarianne Mikko esimene fotonäitus jõudis Raplasse

Marianne Mikko esimene fotonäitus jõudis Raplasse

Eesti ajakirjanik, poliitik ja feminist Marianne Mikko avas Raplas eksootilise fotonäituse ja näitas ühtlasi esimest korda oma trükisooja raamatut.

Fotonäitus „Tegus Sambia naine” on Mikko esimene fotonäitus. Värvilised jäädvustused näitavad Aafrika lõunaosas asuva Sambia naisi nende loomulikus olekus. Fotod ei ole detailideni sätitud ja poseeritud. Nii nagu näituse pealkiri ka lubab, tutvume selle kauge riigiga tema tegusate naiste kaudu. Mikko on tabanud igapäevatööde hetki: üks naine seisab pliidi ees, teine kitkub kana sulgedest puhtaks, kolmas asub potte pesema. Peaaegu kõiki neid paitab Sambia kuldne päike, sest elu käib enamasti õues.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare