18.8 C
Rapla
Teisipäev, 6 juuni 2023
UudisedRapla valla endise juristi pettused tulid päevavalgele

Rapla valla endise juristi pettused tulid päevavalgele

11. aprillil võttis Pärnu maakohus vastu otsuse, millega mõisteti Rapla valla endine jurist Kaire Sädemets süüdi omastamises ja dokumentide võltsimises. Paari aastaga pettis Sädemets Rapla valla inimestelt välja üle 20 000 euro.

Raplamaa Sõnumid on selle juristi tegemisi leheveergudel kajastanud kahel korral, aastatel 2019 ja 2020. Seda küll teisest vaatevinklist, kuid ebaeetiline käitumine on olnud lugude võtmesõna. Rapla vald kaebas ajalehe toona pressinõukogusse ning saadi võit. Möödunud nädalal tulid aga avalikkuse ette paljud teised Sädemetsa kuriteod. Nimelt oli ta Rapla valla poolt

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused