9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
UudisedRimi toidukaardid saabuvad Raplamaale uuel nädalal

Rimi toidukaardid saabuvad Raplamaale uuel nädalal

Esmaspäevast saavad enam kui tuhat raplamaalast võimaluse kasutada Rimi toidukaarte.

Riik piloteerib Rapla- ja Harjumaal terves Euroopas uudset toiduabi jagamise lahendust. Seni said abivajajad Eesti Toidupangast tuge kuivainete, konservide ja muude pika säilivusajvaga valmis ostetud toodetena, aga uuest nädalast lähevad kasutusse Rimi toidukaardid. Nendega saavad abivajajad Rimi kauplustest toidu- ja esmatarbekaupu ise soetada. Kaart asendab Toidupanga poolt kord kvartalis jagatavat riiklikku toiduabi ning annab inimestele võimaluse ostukorv enda vajaduste ja maitse järgi kujundada.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused