18.8 C
Rapla
Pühapäev, 19 mai 2024
TVVideopodcast: Mida tähendab koalitsioonilepe piirkondadele väljaspool Tallinna?

Videopodcast: Mida tähendab koalitsioonilepe piirkondadele väljaspool Tallinna?

Hiljuti Reformierakonna, Eesti 200 ja Sotsiaaldemokraatliku erakonna poolt sõlmitud koalitsioonilepe on omanäoline dokument. Mõnes mõttes on selle lugemine tulevikku piilumine, et näha mis lähiaastail Eestis ära tehakse. Dokument koosneb 24-st leheküljest ning kindlasti ei ole tegemist lihtsa lugemisega, sest teksti on seal tihedalt. Küll aga on see kõigile huvilisetele internetist vabalt leitav. Rapla vallavanem Gert Villard, vallavolikogu esimees Kalle Toomet ja Raplamaa Sõnumite peatoimetaja Tõnis Tõnisson toovad välja, mida võiksime sellest dokumendist oodata Tallinnast eemal. Vestlust suunab ajakirjanik Siim Jõgis.

 

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare