9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
UudisedKohila gümnaasiumi direktoriks saab Marko Kaljuveer (täiendatud)

Kohila gümnaasiumi direktoriks saab Marko Kaljuveer (täiendatud)

Kohila gümnaasiumi värskelt valitud uus direktor kohtub täna esimest korda kooliperega. Sellega algab sümboolselt üleminekuperiood, mil praegune direktor Kirsti Solvak annab ohjad üle Marko Kaljuveerile.

Ametlikult asub Kaljuveer ametisse 21. juunist. Kohila vallavanem Allar Haljasorg ütles esmaspäeval, et plaanib uut direktorit koolimajas kolmapäeval tutvustada. „Oleme kavandanud, et paar kuud on piisav periood, mil uus koolijuht saab võimalikult sujuvalt ametisse sisse elada,” ütles Haljasorg. Üleminekuperioodi täpsem sisu koos tegevuste ja ülesannetega on tema sõnul hetkel veel kaardistamisel.
Esmaspäeval andis Kohila vallavalitsus teada, et koolile uue juhi leidmise konkurss on eduka lõpuni jõudnud. Direktori ametikohale kandideeris seitse inimest, kellest neli kutsuti vestlusvooru. Tugevate kandidaatide seast valis komisjon konsensusliku otsusega uueks direktoriks Marko Kaljuveeri. “Olen veendunud, et Marko Kaljuveeri karismaatiline isiks

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused