17.2 C
Rapla
Kolmapäev, 7 juuni 2023
SportEesti meistrid tulevad Kohilast

Eesti meistrid tulevad Kohilast

Kaur Heinaru, treener

Kohila gümnaasiumi 4.-5. klassi poisid saavutasid Eesti Koolispordiliidu 3×3 korvpalli vabariiklikul finaalvõistlusel Pärnus suurepärase esimese koha. Kokku osales selles vanuserühmas finaalturniiril 23 võistkonda/kooli kogu Eestist. Selleks, et tulla selles vanuses Eesti koolide arvestuses esikohale, tuli alistada kuus vastast. Võidukasse võistkonda kuuluvad Gregor Rungi, Kaspar Kapsi ja Mart Heinrich Remmel.
Vanemas vanuserühmas, 6.-7. klasside poiste arvestuses olime samuti esindusega väljas. Kokku osales selles vanuserühmas 25 võistkonda/kooli. Poisid mängisid väga võitluslikult ja hästi. Päeva lõpuks jõuti välja lausa 3.-4. koha mänguni. Kahjuks olid jõuvarud juba üsna ammendunud ja nii tuli lisaajal vastaste kahepunktilist paremust tunnistada. Tublid poisid on Villem Suuroja, Joosep Lepp, Gregor Jasson, Ott Kõrve. Poiste treener on Kaur Heinaru.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused