6.6 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
LisalehtKäsitöölaneKäsitöölane: Käsitöömeistrite tööruumid

Käsitöölane: Käsitöömeistrite tööruumid

Igal käsitööga tegeleval inimesel on oma nurk, kus meisterdustöödega tegeleda ja selleks vajalikke vahendeid hoida. Nende ruumide suurus ja otstarve on kõigil erinev, kuna inimesed, nende vajadused ja käsitöö on erinevad. Uurisime paari käsitöömeistri käest, milline on tema käsitöötuba, kuidas see selliseks kujunes ja mida soovitaks ta neile, kes hakkavad oma käsitöönurka/tuba/majakest looma.

Kristi Mehike, kes tegutseb Lennalee Paberikunsti nime all, on kirglik paberkingituste valmistaja. Ta teeb erinevaid kingiks sobivaid ilusaid meeneid, samuti personaalsete või naljakate sõnumitega tooteid ja pakub ka töötubasid neile, kes soovivad ilu luua ning vajavad natuke juhendamist, või siis tegevust sõbrannade/kolleegide ühisüritustele.Tema stuudio asub Tallinnas Männikul, kus ta jagab tööruumi sõbranna Lembega, kes samuti paberitööga tegeleb.
Toa kujundamisel peab Kristi väga oluliseks töötasapinda. Seda peab olema nii palju, et saaks natuke ka laiutada, kui see vajalikuks osutub. “Meil on toa keskel suur ühine lauapind, akna all laud ja mul veel üks tükkidest kokku pand

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare