-2.3 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
UudisedKontsert tuleb!

Kontsert tuleb!

Anne Paluoja ja Almar Rahuoja

Alu segarühm on rahvatantsu armastav kollektiiv. Elus on „A“ täht enamikule inimestele väga tähtis, sest kõik me oleme kokku puutunud AAbitsaga, Arvudega, Ainetega, Asjadega… Ja oh kui palju AAAA-sid on Alu rühmas: õpetajad Anne ja Almar… tantsijad Annika, Aune, Ahti, Andri, Aivar, Andrus. Küllap see mõjutab ja annab rühmale Algatusvõimet, Armastust, kooskäimise tahtmist, sõbralikku läbisaamist, hulgaliselt huumorimeelt ja naljasoont, koostegemise lusti ning lõbusat ja rõõmsat väljanägemist.
Et „A“ päris üksinda hakkama ei saaks, siis on tema kõrval teisigi tähtsaid „häälikuid“ nagu Elve, Marge, Lilit, Siiri, Võnnu ja Kertu, Kaia, Kairo ja Kaupo. Tänaseks oleme saanud juba 40-aastaseks. Meil on palju sõpru – eelkõige Raplamaal, Eestimaal, aga ka Lätis ja Soomes. Eriliselt on meelde jäänud Toruni (Poola) linna liivatorm, sõit Prangli saarele möllavas meres, esinemised tikutoosisuurusel laval Rapla hooldekeskuses, nii päikeselised kui ka vihmased üldtantsupeod Tallinnas, aga Armsad ja südamelähedased olid Alu mini-tantsupeod, mida kogu rühm Alati koos korraldas.
Ja küllap ongi tähtis, et oleme osalenud kõikidel suurtel pidudel Tallinnas alates 1985. aastast, lisaks Soome–Eesti peod, naiste- ja meestetantsupeod ja mõistagi oma maakonna laulu- ja tantsupeo lavastused. Meie parimad sõbrad on juba 20 aastat Saikaviešid Lätimaalt. Nemadki sõidavad Raplasse.

On tore, kui vahetevahel südamesoovid kõik täituvad.
On tore, kui vahetevahel südametuled taas läituvad…
Siis muude tulede kumas ja valguses
me üha tantsime, leides eest alguse…

Head rahvatantsuhuvilised!
29. aprillil 2023 kell 18 Rapla kultuurikeskuses!
OLETE oodatud, kõik endised tantsijad!

 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare