3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedPriitahtlikud pritsimehed panid end Sillaotsal lõõskava päikese käes proovile

Priitahtlikud pritsimehed panid end Sillaotsal lõõskava päikese käes proovile

Raplamaa priitahtlikud pritsimehed pakkusid Sillaotsa talumuuseumi õuel tõelise vaatemängu, kui üksteiselt tuletõrjealastes väljakutsetes mõõtu võtsid. Näiteks tehti selgeks, kes suudab kõige osavamalt kasutada Pätsu-aegset tuletõrje käsipritsi ning kellel on kõige väledamad jalad ülesannetest pungil teatejooksus. Seekordsel mõõduvõtul tulid esimeseks Valgu vabatahtlikud päästjad.

Priitahtlikud pritsimehed võistlesid Sillaotsal laupäeva, 23. aprilli ennelõunal. Tegemist oli nende esimese kokkusaamisega tänavu kevadel. Kuigi tavapäraselt alustatakse hooaega Lauknal, haaras seekord ürituse korraldamise initsiatiivi enda kätte Meelis Remmel. Ta on Valgu vabatahtlik päästja ja ühtlasi ka Sillaotsa talumuuseumi varahoidja. Nii panigi ta kaks asja kokku ning kutsus teised vabatahtlikud päästjad oma töökohta. Sillaotsa talumuuseumi tagaaias on ruumi rohkem kui küll, et kõik jõukatsumised sinna ära mahutada.
Tegemist oli igati tõsiselt võetava mõõduvõtuga. Keegi ei tulnud Kehtnast, Vahastust, Raikkülast ega Vigalast sinna niisama nalja tegema.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare